شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ,پودر ,خمیر ,لایه ,ناپلئونی ,روی ,و یا ,شیرینی ناپلئونی ,می شود ,مربا قرار ,حتی مربا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Susana's life ramanweb telegrammember تخفیف فروشگاه اینترنتی ایران لنز sectionaldoor5 آلفا 11 روش های کسب درآمد از اینترنت مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی
دزدگ