شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ,پودر ,خمیر ,لایه ,ناپلئونی ,روی ,و یا ,شیرینی ناپلئونی ,می شود ,مربا قرار ,حتی مربا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


تعمیر سشوار مجتمع آی بازیکن | iBazikon The Company آساکو . تولید کننده انواع درب آسانسور در اصفهان Randy's blog مجله خرید 7 فایل حذف قفل frp بدون پاک شدن اطلاعات Larry's life فناوری و تکنولوژی Jerry's memory مطالب اینترنتی